18η Ομάδα Αυτογνωσίας για Γκέι Άντρες

Τι σημαίνει να είσαι γκέι; Τι σημαίνει να είσαι άντρας;  Πώς χειριζόμαστε τη μονογαμία ή την πολυγαμία; Πώς μας αφορά η αρρενωπότητα και η θηλυπρέπεια; Γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους;
Πρόσφατα άρθρα

gay group18η Ομάδα Αυτογνωσίας για Γκέι Άντρες

«Στην ομάδα αυτή συνειδητοποίησα πόσο λανθασμένη ήταν η άσχημη άποψη που είχα για τους περισσότερους γκέι, παρότι γκέι και ο ίδιος.» Γιάννης, 34

«Οι ιστορίες των άλλων με βοήθησαν να καταλάβω τη δική μου καλύτερα και να νιώσω πιο ελεύθερος.» Γιώργος, 27

«Είναι παράξενο, αλλά κατάλαβα πόσο άντρας είμαι μέσα σε μια ομάδα με άλλους γκέι.» Θάνος, 44

«Πέρασα σχεδόν όλη μου τη ζωή ή να χρειάζεται ν’ αντιμετωπίζω την επίθεση ή να χρειάζεται να συνέλθω από την επίθεση. Δεν ξέρω πώς είναι να ζω χωρίς απειλή». Έκτορας, 50

Είμαστε γκέι αλλά ξέρουμε ελάχιστα για τους γκέι. Ή μάλλον τα περισσότερα απ’ όσα ξέρουμε είναι φορεμένες ταμπέλες που μας έχουν σερβίρει και τις οποίες αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, είτε τις αποδεχόμαστε είτε όχι.

Στην ομάδα συζητάμε για πολλά θέματα που μας αφορούν ως γκέι άντρες: Πώς γνωριζόμαστε, οι δυσκολίες αλλά και οι ευκολίες στις ερωτικές σχέσεις, τα αρνητικά στερεότυπα που μας επηρεάζουν και μας εμποδίζουν, οι δυσκολίες με τους ρόλους στο σεξ, γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους και πολλά άλλα θέματα. Τι σημαίνει να είσαι γκέι; Τι σημαίνει να είσαι άντρας; Πώς μας αφορά η αρρενωπότητα και η θηλυπρέπεια;

Αυτά και άλλα θέματα θα κουβεντιάσουμε στη 18η ομάδα αυτογνωσίας για γκέι άντρες που οργανώνω στα πλαίσια του περιοδικού 10%, για 16η χρονιά φέτος, μετά την επιτυχία των δεκαέξι προηγούμενων ομάδων.

Η ομάδα θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα συναντιέται μία φορά την βδομάδα στις 19:30-22.30 για 8 εβδομάδες στους Αμπελόκηπους, πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου. Η μέρα θα καθοριστεί με βάση το ποια βολεύει τους περισσότερους.

Η συμμετοχή στην ομάδα (8 συναντήσεις) στοιχίζει 120 ευρώ και για τις 8 συναντήσεις (σύνολο 24 ώρες). Επειδή υπάρχουν περιορισμένες θέσεις, επικοινωνήστε νωρίς για να δηλώσετε συμμετοχή.

Στην ομάδα αυτογνωσίας, ο κάθε συμμετέχων μιλά μόνο όσο και όταν θέλει. 187 γκέι άντρες έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες ομάδες αυτογνωσίας μέχρι τώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μου στο 6944 287 316 ή στο in**@ly*.gr για να κανονίσουμε μια προσωπική συνάντηση.

Για τις ομάδες προηγούμενων ετών διαβάστε: Γκέι και Άντρας. Γίνεται; & Δώδεκα γκέι άντρες σ’ ένα δωμάτιο

Λύο Καλοβυρνάς
Λύο Καλοβυρνάς

Είμαι ψυχοθεραπευτής και σύμβουλος ψυχικής υγείας (counsellor), με τετραετείς σπουδές στο Κέντρο Ψυχοκοινωνικών Προσεγγίσεων και το Ελληνικό Κέντρο Focusing. Επίσης, είμαι πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής ζευγαριών (couples therapist) με τη μέθοδο EFT (Emotionally Focused Therapy) από το Ελληνικό Κέντρο Focusing, με πιστοποίηση από το Διεθνές Κέντρο Ποιότητας EFT (ICEEFT, Canada).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *